laborator medical
Aparatura Behring Fibrintimer II Coagulometru automat
Behring Fibrintimer II Coagulometru automat

coagulometru automat
Caracteristicile coagulometrului BFII
· Este un aparat utilizat pentru efectuarea tuturor testelor de coagulare traditionale, precum si specialitati, ale carui functii sint controlate de un microprocesor.

· Este preprogramat pentru: PT, aPTT, Timp Trombina, Fibrinogen. In plus, softul aparatului permite efectuarea unor teste speciale, respectiv factori, LA1, LA2, Proteina C.

· Pentru PT, rezultatele sint calculate si exprimate in INR, % sau PR (Prothrombin Ratio), iar pentru Fibrinogen in mg/dl sau g/l.

· Pipetarea reactivului declanseaza masurarea, care se va opri automat in momentul in care se detecteaza cheagul.

 

 

 

 

 

· Este un aparat foto-optic, care combina avantajele tehnicilor de sesizare mecanica si optica a cheagului cu ajutorul metodei turbido-densitometrice. Compensarea intensitatii luminii permite utilizarea reactivilor care prezinta turbiditate, precum si a plasmelor lipemice.

· Are 2 canale, ceea ce permite masurarea simultana a doua probe (acelasi test).

· Are o tastatura care permite un mod de lucru foarte simplu, si un display care afiseaza simultan rezultatele ambelor probe.

· Aparatul este dotat cu bloc de incubare (37°C) pentru 30 de cuve cu probe si pentru 4 sticlute de reactivi. Cuvele pentru probe au un volum de 150-225 ml.

· Aparatul are incorporata o imprimanta care functioneaza cu hirtie termala.

 
web design romania