laborator medical
  • Laboratorul  Mercury Diagnostics s-a autorizat in anul 2009, tinand cont de noua legislatie privind autorizarea sanitara a laboratoarelor de analize medicale. Astfel laboratorul beneficiaza de un spatiu generos si modern amenajat. 
  • Laboratorul Mercury Diagnostic este dotat cu aparatura medicala de ultima generatie  si este  inscris in programe nationale si internationale de verificare a calitatii lucrului in laborator, dovedind astfel acuratetea si precizia rezultatelor eliberate.
  • Deasemenea gama de servicii de laborator oferite de laboratorul Mercury Diagnostics   este foarte extinsa, cuprinzand practic analize din  toate domeniile : hematologie, biochimie, imunologie, bacteriologie, examen coproparazitar, analiza urinii dar si citologie.

 

Laboratorul efectueaza in regim ambulator o gama larga de analize medicale, la standarde inalte de calitate, cu ajutorul unui colectiv valoros de specialisti (medici primari si specialisti de laborator, biologi, biochimisti, asistenti) cu experienta si profesionalism dovedite, care cunosc si aplica cele mai noi metode de testare si utilizeaza echipamente de analiza performante.
Pentru noi conteaza ca fiecare dintre dumneavoastra care apelati la serviciile laboratorului de analize medicale sa beneficiati in timpul cel mai scurt posibil de rezultate corecte, reproductibile, care sa va ajute in mentinerea sau refacerea sanatatii.

Atitudinea politicoasa, incurajatoare, din partea intregului personal cu care veniti in contact, sfaturile competente ale medicilor care sunt la dispozitia dumneavoastra atat inainte cat si dupa efectuarea analizelor, speram sa contribuie la crearea unei atmosfere de incredere in calitatea serviciilor noastre si la pastrarea renumelui institutului.

Va puteti exprima opiniile si sugestiile pentru imbunatatirea activitatii noastre precum si eventualele nemultumiri atat direct in condica de Sugestii si reclamatii care este disponibila la punctul de eliberare a rezultatelor cat si prin completarea si expedierea prin fax sau email a chestionarului privind satisfactia clientului.

• investigatii de laborator
• chimie clinica
• hematologie
• imunologie
• markeri virali si tumorali
• dozari hormonale
• microbiologie
• parazitologie
• histopatologie
• citologie
Informatiile competente ale specialistilor care sunt la dispozitia dumneavoastra,va aduc detalii despre tipul de analize pe care le efectuăm cat şi despre utilitatea lor. Laboratorul de analize este amenajat conform celor mai recente reglementări din domeniu şi dispune atat de o dotare tehnică de ultima generatie, cat si de personal cu o buna pregatire in domeniu.
Suntem un laborator nou care facem analize si la domiciliu (recoltare si rezultate), dar si analize recoltate in puncte medicale sau la cabinetele medicilor interesati. Realizam o gama foarte larga de analize medicale cu aparate noi performante putand da rezultate in 24 h inclusiv cu trimiterea pe email a buletinelor de analiza.
Pentru investigatii la domiciliu sau la locul de munca puteti apela cu incredere la numerele de telefon sau pe mobil. Tarifele practicate de Mercury Diagnostic sunt cu cca 10% mai mici decat cele de pe piata datorita particularitatilor de organizare ale laboratorului. Mercury Diagnostic vine in intampinarea pacientior cu o optiune: trimiterea rezultatelor pe e-mail.


Ne dorim sa venim în întâmpinarea dorinţelor dumneavoastra, medici si pacienti, prin flexibilitatea serviciilor, profesionalismul şi calitatea rezultatelor. Vom fi intr-o permanenta dezvoltare, ne vom diversifica serviciile medicale urmarind asigurarea unei maxime eficiente pentru pacientii nostri.
In prezent putem efectua la domiciliul clientului, la locul de munca sau la sediul firmei acestuia o gama variata de analize medicale. Laboratorul Mercury Diagnostic poate fi la un moment dat - laboratorul dumneavoastra la domiciliu .

Prin www.mercurydiagnostics.ro dorim sa facem o prezentare laboratorului nostru, cu informatii detaliate despre analizele medicale si tot ce este legat de acestea.
Tot aici, pacientii pot sa-si exprime online multumirea sau nemultumirea  fata de serviciile noastre, astfel incat recomandarea laboratorului sa vina din partea clientelei si nu din partea noastra, care am putea fi partinitori.
Preocuparea pentru calitatea rezultatelor oferite pacientilor se reflecta atat in dotarea laboratoarelor cu aparatura la standarde occidentale cat si in instruirea permanenta a personalului specializat.
Analizele de laborator sunt instrumente eficiente de evaluare a starii de sanatate a pacientilor. Este important de stiut ca rezultatele analizelor pot fi in afara valorilor normale dintr-o multime de motive. Aceste variatii pot avea la origine aspecte ca preferintele dietetice, varsta , sexul, ciclul menstrual, gradul de activitate fizica, medicamente administrate, consumul de alcool si alti factori nu neaparat legati de aspecte patologice.
Este imposibil a se pune un diagnostic precis numai pe baza analizelor de sange, dar este la fel de adevarat ca aceste analize pot sa va ajute sa aflati mai multe despre pacientii dumneavoastra si sa detectati din timp posibilele probleme, astfel incat un tratament sa fie cat mai eficient.
Laboratorul Mercury Diagnostic a stabilit majoritatea valorilor normale conform specificatiilor producatorului reactivilor si in functie de metoda utilizata. In general 95% din pacientii sanatosi trebuie sa se incadreze in valorile normale. Restul de 5% sunt pacienti sanatosi care nu se incadreaza intre aceste valori. Rezultatele anormale nu inseamna neaparat ca acesti pacienti sunt bolnavi. Statistic, daca efectuati 20-30 de analize individuale, este probabil ca una sau doua analize sa fie usor in afara valorilor normale. Trebuie sa va consultati doctorul este pentru ca acesta sa evalueze daca respectivele variatii sunt semnificative.

 

 
web design romania